Korkunç saldırıda yeni görüntüler

Diyarbakır’ın Sur İlçesi'nde tarihi On Gözlü Köprü girişinde 2 gün önce meydana gelen ve aynı aileden 5 kişinin hayatını kaybettiği PKK'nın bombalı araçla yaptığı saldırısıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Korkunç saldırıda yeni görüntüler

Patlamadan hemen sonra çekilen görüntülerde yangın çıktığı, çevredeki vatandaşların yaralananlara yardım ettiği, 2 engellinin ise faciadan saniyelerle kurtulduğu görülüyor.

Merkez Sur ilçesi On Gözlü Köprü yakınlarında önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen ve bir aileden 5 kişinin yaşamını yitirmesine 5'i polis 12 kişinin yaralanmasına yol açan bomba yüklü araçla yapılan saldırıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Patlamanın hemen ardından cep telefonuyla çekilen görüntülerde, çevrede meydana gelen yangın ve patlamanın olduğu yerden de siyah dumanların yükseldiği görülüyor. Bir kişinin gördüğü olayları anlatarak çektiği görüntülerde, kanlar içerisinde cadde ortasında oturan bir kişi ve yerde yatan yaralılar bulunurken, çevredeki vatandaşların bu yaralılara yardım ettiği görülüyor.

İKİ ENGELLİ SANİYELERLE KURTULDU

Görüntülerde, tarihi On Gözlü Köprüsünü engelli araçlarıyla görmeye giden iki engellinin patlamadan saniyelerle kurtulduğu görülüyor.

Mardinkapı'dan Gazi köşküne giden yolda engelli araçlarıyla ard arda giden iki engelli patlamadan sonra oldukları yerde durarak önlerinde yanan araca ve çevreye saçılan parçalara şaşkınlıkla bakıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz