Köy köy geziyor!

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, köy köy gezerek soruları tespit ediyor. 45 derece hava sıcaklığın altında Güngeçti ve Bademli köylerini gezerek, yürütülen belediye hizmetlerini denetledi.

Köy köy geziyor!

Bir süre önce İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum olarak atanan Bismil Belediye Başkan vekiyi Kaymakam Turgay Gülenç'in ilçeye bağlı köy ve mezraların temel sorunlarını tespit etmeye ve yürütülen hizmetleri denetlemeye yönelik yürüttüğü köy gezilerini sürdürürken, 45 derece kavurucu sıcağa rağmen, programı aksatmıyor.

Bismil SGK Müdürlüğüne atanan Serap Aslan’a yeni görevinde başarılar diledikten sonra birlikte , Güngeçti ve Bademli mahallerindeki belediye çalışmalarını inceledi.

KÖYLERDEKİ HİZMETLER

Kavurucu sıcaklara rağmen kırsal mahalleleri gezerek çalışmaları yerinde gören ve vatandaşlardan gelen yeni talepleri dinleyen Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, sorunların çözümü noktasında birim amirlerini de yanında götürüyor.

Güngeçti Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Gülenç, “Kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmaları inceleme adına meclis üyelerimiz ile birlikte geziyoruz. 2019 yılı sonuna kadar girilmemiş kırsal bir mahallemiz kalmayacak.” dedi.

Yapılan çalışmaları inceleme esnasında vatandaşlarla görüş alış verişinde bulunan Başkan Gülenç, mahalle sakinlerinin hayır duasını aldı. Şuana kadar böyle bir hizmeti almadıklarını belirten bazı mahalle sakinleri Başkan Gülenç’e sonsuz teşekkürlerini iletti. Başkan Gülenç Güngeçti Mahallesi sonrası, Bademli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Buradaki çalışmaları da yerinde gören Başkan Gülenç, eksikliklerin giderilmesi için Fen İşleri amirlerine talimat vererek çözüm noktasında hızlı bir şekilde harekete geçilmesini istedi.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYIZ

Başkan Gülenç yaptığı açıklamada, “Şehir içerisindeki programlarımızdan sonra kırsal mahallelere çıktık. Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık bir kısmında ise devam ediyor. Meclis üyelerimiz ile birlikte biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz ve muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkânı buluyoruz. Gezilerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonrada çıkartmayacağız. Kırsal mahallelerimize yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz