Görüş Bildir

Milli dayanışmaya Diyarbakır desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Milli Dayanışma Kampanyasına Diyarbakır'dan destek geldi. İl Valisi Güzeloğlu 1 maaşını, Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu 2 maaşını, Çermik Belediye Başkanı Karamehmetoğlu ve Hani İlçe Belediye Başkanı Lale 3 maaşını bağışladı.

Milli dayanışmaya Diyarbakır desteği

Kovid-19'la mücadelede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyasına", Diyarbakır'dan da destek geldi. İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Bağlar belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Çermik Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmeoğlu, maaş bağışında bulundu.

GÜZELOĞLU BİR MAAŞINI BAĞIŞLADI

"Biz bize yeteriz Türkiyem" sloganıyla hayata geçirilen Milli Dayanışma Kampanyasına destek veren İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda kampanyaya bir maaşını bağışladığını duyurdu. Güzeloğlu, "Fitre ve Zekaat için Ramazan Ayını  beklemeyelim" diyerek, dayanışma çağrısında bulundu.

İLÇE KAYMAKAMLARI DA KATILDI

Merkez Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci ile Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç da kampanyaya birer aylık maaşlarını bağışlayarak destek olduklarını bildirdi.

BEYOĞLU'DAN İKİ MAAŞ BAĞIŞI

AK Parti Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'da Milli Dayanışma Kampanyasına iki aylık maaşını bağışladı.  Beyoğlu, iki aylık maaşını bağışlama kararı aldı. Beyoğlu, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Maddi ve manevi olarak her türlü katkıyı sağlamamız lazım. Bu nedenle iki aylık maaşımı bağışlıyorum. Tüm vatandaşlarımızı milli sorumluluk duygusu ile hareket ederek kampanyaya destek olmaya davet ediyorum” dedi.

HANİ BELEDİYE BAŞKANI LALE

AK Parti Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale'de, "Biz yize beteriz Türkiyem" kampanyasına tam destek vererek, üç maaş bağışta bulundu. Lale, 3Biz birlikte güçlüyüz. Biz bize yeteriz Türkiyem" diyerek, Milli Dayanışma Kampanyasına yaptığı desteği duyurdu.

ÇERMİK BELEDİYE BAŞKANI KARAMEHMETOĞLU

Ak Parti Çermik İlçe Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmeoğlu ise üç aylık maaşını bağışladı. Karamehmetoğlu, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Maddi ve manevi olarak her türlü katkıyı sağlamamız lazım. Bu nedenle üç aylık maaşımı bağışlıyorum. Tüm vatandaşlarımızı milli sorumluluk duygusu ile hareket ederek kampanyaya destek olmaya davet ediyorum” dedi.

SİİRT, BİNGÖL VE ŞIRNAK

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, kampanyaya bir aylık maaşı ile katkı sağladı. Vali Atik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Siirtli vatandaşlara kampanyaya destek olmaları çağrısında bulundu.

 Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan bir aylık maaşını bağışlayarak kampanyaya destek verdi. Arıkan, Twitter hesabından, "Milletimizin birliği ve beraberliği için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyarak bir aylık maaşımı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlıyorum." paylaşımı yaptı.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak da bir aylık maaşını kampanya kapsamında bağışladı. Çapak, başta üniversite personeli olmak üzere herkesi kampanyaya destek vermeye davet etti.

 VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan'ın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına, Şırnaklı hemşehrilerimiz ve kamu görevlilerimiz inanıyorum ki 'ben de varım' diyerek katılacak ve imkanları ölçüsünde değerli katkılar sunacaktır. Kampanyaya ben de bir aylık maaşımla destek veriyorum." ifadelerine yer verdi.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ise bir yıllık belediye başkanlığı görevi boyunca hiç maaş almadığını, maaşını ihtiyaç sahipleri için ayrılan havuza aktardığını açıkladı. Yarka, sosyal medya hesabından verdiği "83 milyon biriz, birlikte güçlüyüz" mesajıyla kampanyaya desteğini belirtti.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi