Görüş Bildir

Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu'nu değerlendirdi

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu'nu değerlendirdi

Bakanlar Kurulu Toplantısı akabinde Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,  gündeme ve toplantı detaylarına dair açıklamalrda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine konusundaki rrevizyonundan bahsederken, böyle bir durumun söz konusu olmadığını sözlerine ekledi. Ve "Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Mayıs'ta AK Parti Genel Başkanı olacak." dedi.

GAYRET EDİYORUZ 

TBMM sürecine ve Erdoğan'ın Ak Partiye üyeliği sürecini değerlendiren Kurtulmuş,  "TBMM'de uyum yasalarının çıkartılması sürecinde Meclis'teki partilerle sıkı bir  işbirliği ve diyalog halinde Türkiye'nin hayrına olacak bu yeni yönetim modelinin  gerektirmiş olduğu bütün bu uyum yasalarını en güzel şekilde konsensüs içinde  çıkarabilmek için gayret etmek istiyoruz. Bu bakımdan bütün partilere kapımızın  açık olduğunu ifade etmek isterim." dedi.

TBMM ÇALIŞMALARI DEVAM

Uyum yasaları ile yeni sürece hazır olduklarını açıklayan sözcü,  "Daha önce de  ifade edildiği gibi TBMM'de uyum yasalarının çıkartılması sürecinde Meclis'teki  partilerle sıkı bir işbirliği ve diyalog halinde Türkiye'nin hayrına olacak bu  yeni yönetim modelinin gerektirmiş olduğu bütün bu uyum yasalarını en güzel  şekilde konsensüs içinde çıkarabilmek için gayret etmek istiyoruz. Bu bakımdan  bütün partilere kapımızın açık olduğunu ifade etmek isterim." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir