Görüş Bildir

Nusaybin'de olaylı gece: 1 polis yaralı

Mardin Nusaybin'de çıkan çatışmalarda 1 polis memuru yaralandı. Çevre yoluna yerleştirilen patlayıcılardan biri de polislerin geçişi sırasında patlarken, diğeri de kontrollü olarak imha edildi.

Nusaybin'de olaylı gece: 1 polis yaralı
Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı grupların hendek kazarak ve barikatlar oluşturduğu Abdulkadir Paşa Mahallesi'ndeki Umut Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Yaklaşık bir saat süren çatışmada 1 polis memuru yaralandı. Güvenlik güçlerine ikinci saldırı da Barış Mahallesi'ndeki Mardin Yolu'na, PKK'lılar tarafından tuzaklanan patlayıcı, polis zırhlı aracının geçişi esnasında patlatıldı. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmazken, patlamanın etsiyle çevredeki ev ve işyerleri büyük hasar gördü.
Uluslararası İpek Yolu altından geçen menfeze çuvallarla tuzaklanmış 500 kilo patlayıcı, askerlerin yolda yaptıkları kontrol sırasında fark edilmesiyle olası büyük facia son anda önlendi. Ele geçirilen patlayıcı kontrolü olarak imha edildi. Patlamanın etkisiyle İpek Yolu zarar görmezken, çevredeki bir petrol istasyonun camları kırıldı.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi