Görüş Bildir

Nusaybin'de 4 mahallede olan sokağa çıkma yasağı tüm ilçede geçerli oldu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 4 mahallede devam eden sokağa çıkma yasağı genişletilerek ilçe geneline yayıldı.

Nusaybin'de 4 mahallede olan sokağa çıkma yasağı tüm ilçede geçerli oldu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde Abdülkadir Paşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir mahallelerinde 14 Aralık’tan beri sokağa çıkma yasağı devam ederken yasağın olmadığı diğer 11 mahallede de sokağa çıkma yasağı ilan etti.

Nusaybin Kaymakamlığından yapılan duyuruda, ilçede artan olayları nedeniyle Abdulkadir Paşa Mahallesi, Fırat Mahallesi, Dicle Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi’nde ilan edilen sokağa çıkma yasağının halen devam ettiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, “Ayrıca 21 Aralık 2015 Pazartesi günü saat 10.00 itibari ile belirtilen bölgelerde de (Yenituran Mahallesi, Yeşilkent Mahallesi, Mor Yakup Mahallesi, Zeynelabidin Mahallesi, Kışla Mahallesi, 8 Mart Mahallesi, Gırnavas Mahallesi, Devrim Mahallesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi, İpekyolu Mahallesi ve Barış Mahallesi) sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Söz konusu yasağa vatandaşların uyması, kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi