Görüş Bildir

Ödüller dağıtıldı

Sille Sanat Sarayı Topluluğu ile Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) tarafından ortak düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Ödüller dağıtıldı

Mersin Fotoğraf Derneği, Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği, Kıbrıs Fotoğraf Sanatı Derneği, Afyon Fotoğraf Derneği, Ankara Fotoğraf Derneği, Siverek Fotoğraf Sanatı Derneği üyelerinin katılımıyla yapılan yarışmada dereceye girenler belli oldu.

Yarışmanın ödül töreni Siverek ilçesindeki tarihi Cıncıklı Hamamı'nda yapıldı.

Birincinin Neşe Arı, ikincinin Sevim Eser ve üçüncünün Özlem Gün Bingöl olduğu yarışmada, bazı fotoğraflar tören alanında katılımcıların beğenisine sunuldu.

ÖDÜLLER DAĞITILDI

SİVSAD Başkanı Mustafa Gülpınar, yarışmaya 124 fotoğrafçının katılmasından duyduğu memnuniyeti belirtti.

Organizasyonun düzenlenmesine katkı sunanlara teşekkür eden Gülpınar, "SİVSAD üyeleri olarak fotoğraf çekerken sosyal açıdan kendini tatmin eden insanlar değiliz. Biz bu sanatı gençlere nakşetmek istiyoruz ve bunu inanın siz olmadan yapamayız. Öyle büyük bir potansiyeli var ki memleketin 74 bin öğrencisi var bunların arasında sadece sanatla değil aynı zamanda sporla milli takıma bir çok sporcu çıkacak, dünya vatandaşı olacak fotoğrafçılar da çıkacaktır." dedi.

Sille Sanat Sarayı Topluluğu Kurucusu Reha Bilir de amaçlarının yarışma aracılığıyla dostluk bağlarını pekiştirmek olduğunu ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi