Görüş Bildir

Oksijen yüklü tanker şarampole yuvarlandı

Afyonkarhisar’da Dinar İlçesinde öğle saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. Sıvı oksijen yüklü olduğu belirlenen tanker devrildi, 1 kişi ağır biçimde yaralandı.

Oksijen yüklü tanker şarampole yuvarlandı

 Afyonkarahisar’da Dinar İlçesinde sıvı oksijen yüklü olduğu belirlenen tankerin devrilmesi sonucu yaşanan kazada 1 kişi ağır biçimde yaralandı.

>DHA’da geçen haber şöyle; Kaza öğle saatleri sırasında Afyonkarahisar Dinar İlçesi yakınlarında Akgün Köyü mevkiinde yaşandı. Celal Gün adlı vatandaşın kontrolündeki 20 DZ 196 plakalı sıvı oksijen yüklü tanker, yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan sürücü Celal Gün ambulansla Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Öte yandan Dinar’a bağlı Uluköy Jandarma ekipleri de olay yerine gelip çevrede güvenlik önlemleri aldı. Bu sırada tankerde sızma olduğu da tespit edildi ve Jandarma ekipleri bölgede araç trafiğini kontrol ederek, firma yetkilileriyle irtibat da sağladı. Akşam saatlerinde de boş bir tankerle teknik personel kaza yerine gelip önce sızmayı durdurdu sonrasında ise tankerdeki sıvı oksijen diğer tankere aktarıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi