Görüş Bildir

Okula spor tesisi!

Belediye'nin sosyal belediyecilik kapsamında Bismil Mehmetçik Ortaokuluna yaptırdığı "Spor Tesisinin" açılışı çoşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

Okula spor tesisi!

Mehmetçik ortaokulunda Bismil Belediyesi tarafından yaptırılan Spor tesisinin açılışı yapıldı.

Açılış törenine, Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, İlçe Emniyet müdürü Hakkı Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, Meclis üyesi Mahmut Vural, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

OKULA SPOR TESİSİ

Gülenç “Yapılan bu tesisi iyi bir şekilde kullanmak faydalı şekilde kullanmak sizlere kalmış, gerçekten bir okulun bünyesinde bu kadar güzel bir halı sahanın olmuş olması büyük bir imkan, bunun kıymetini değerini bilmemiz lazım. Buna uygun olarak hepimiz kendi malımız mülkümüz gibi korumamız lazım. Burada bizlerin görevi sizlere iyi imkanlar sunmak, iyi şartlarda spor yapmanızı sosyal faaliyetler yapmanızı sağlamak, neticede bu da bir imkandır. İnşallah hiçbir sakatlık sıkıntı olmadan centilmence öğrencilerimiz burada vakitlerini geçirecekler. Tabi ki eğitim öğretimde sporda lazım, kütüphane de lazım sosyal faaliyetlerde lazım, derslerinizle ilgilide dengeyi kuraraktan her şeyin bir yeri vardır. Bu dengeyi kuraraktan derslerinizdeki başarılarla emin adımlarla yürürsünüz. Hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim tesisimizde hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Okul müdürü tarafından Başkan Gülenç’e plaket takdim edildi. Gülenç tören sonrası, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi