Görüş Bildir

Onlar da nöbette!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralananlar için başlatılan kampanyaya Şırnak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çalışanlar da destek verdi.

Onlar da nöbette!

İl Müdürü Akçam: "Demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan Şırnak halkının yardım kampanyasına da sahip çıkacağına inanıyoruz"

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ve yaralananlar için başlatılan kampanyaya Şırnak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çalışanlar da katkı sundu.

Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla başlatılan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yürüttüğü "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek için Cizre Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğünde etkinlik düzenlendi.

ŞEHİT YAKINLARI DA

İl Müdürü Muzaffer Akçam, burada yaptığı açıklamada, kurum olarak kendi aralarında topladıkları yardımla kampanyaya destek olduklarını belirtti.

Akçam, "Demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan Şırnak halkının yardım kampanyasına da sahip çıkacağına inanıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Birlikte özgürüz, birlikte güçlüyüz, birlikte Türkiyeyiz" ifadelerini kullandı.

Akçam, açıklamanın ardından toplanan yardımı kurum çalışanları adına Ziraat Bankasındaki hesaba yatırdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi