Görüş Bildir

Parlak Bölge Koordinatörü

AK Parti saflarında uzun yıllardır siyaset yapan ve son Parti'nin MYK kurulu üyesi Alaattin Parlak, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Parlak Bölge Koordinatörü

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu üyesi Alaattin Parlak, Cumhurbaşkanı ve Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla, AK Parti'nin Doğu Anadolu Bölge Koorinatörlüğü görevine getirildi.

HAS PARTİDEN AK PARTİYE GEÇİŞ

2010 yılında Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı, 2011 yılında ise HAS Parti Diyarbakır İl başkanlığı görevinde bulunan Parlak, Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye geçişinden itibaren, kendisi de AK Parti saflarına katılmıştı.

PARTİ KADEMELERİNDE GÖREV ALDI

2011 tarihinden itibaren Diyarbakır'da AK Parti'nin bir çok kademesinde görev yapan ve bir önceki yerel seçimlerde Bağlar İlçesi Belediye Başkan adayı olarak seçimlere giren Parlak, Milletvekili aday adaylığı ile AK Parti İl başkanlığı adayları arasında tercih edilen ilk isimlerden olmuştu.

BÖLGE KOORDİNATÖRLÜĞÜNE GELDİ

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği (Cihannüma) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Parlak, Ak Parti'nin son yapılan Olağan kongresinde parti yönetim kurulunu oluşturan, Merkez Yürütme Kurulunda ikinci sıra yedek olarak gösterildi.

Önceki gün Ak Parti Genel Merkezinin aldığı karar doğrultusunda Parlak, Doğu Anadolu Bölge Teşkilatları Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi