Görüş Bildir

PKK'lılar Patnos'ta hazır Beton şantiyesini bastı

Ağrı'nın Patnos İlçesi'ne bağlı Dedeli Beldesi'ndeki hazır beton fabrikası ile akaryakıt istasyonunu basan bir grup PKK’lı, çalışanları etkisiz hale getirip 7 aracı yakarak kaçtı.

PKK'lılar Patnos'ta hazır Beton şantiyesini bastı

Dün saat 22.00 sıralarında ilçe merkezine 30, Dedeli Beldesine ise 1 kilometre uzaklıktaki akaryakıt istasyonu ile bitişiğindeki beton firmasına ellerinde silahla gelen PKK'lı bir grup terörist çalışanları etkisiz hale getirdi. Teröristler, akaryakıt istasyonun ofis bölümü ile 2  hazır beton pompası ve 5 mikser olmak üzere 7 iş makinesini ateşe vererek kaçtı. Çalışanların haber vermesi üzerine Patnos'tan gelen itfaiye ekipleri araçları söndürdü.

Dedeli belde Belediye Başkanı AK Partili Veysi Durak, işyeri ve araçların 2004- 2009 yılları arasında AK Parti'den Dedeli Belediye Başkanlığı yapmış ağabeyi Naim Durak'a ait olduğunu söyledi. Başkan Veysi Durak, "Çalışanlar olaydan yaklaşık 15 dakika önce bütün araçları park alanına çekmiş. Ellerinde silahlarla gelen 8- 9 terörist çalışanları etkisiz hale getirip araçları tek tek ateşe vermiş. İtfaiye gelip söndürdü ancak hepsi kullanılmaz halde. Tek sevincimiz can kaybının olmaması" dedi.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi