Görüş Bildir

PKK'nın Van'da yaktığı okulda eğitim yeniden başladı

Terör örgütü PKK yandaşları tarafından kundaklanarak kullanılamaz hale getirilen Vali Ali Cevdet Bey İlk ve Ortaokulu'nda onarımın ardından eğitim yeniden başladı. Vali İbrahim Taşyapan, okulu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

PKK'nın Van'da yaktığı okulda eğitim yeniden başladı
Van Valisi İbrahim Taşyapan, İpekyolu ilçesi Bostaniçi Mahallesi'nde PKK terör örgütü yandaşları tarafından 16 Eylül'de yakılan Vali Ali Cevdet Bey İlk ve Ortaokulu'nu onarımı yapılıp geçtiğimiz hafta açıldıktan sonra ziyaret etti. Yaklaşık 200 bin liraya onarılan okulda incelemelerde bulunan Vali Taşyapan'ı okul girişinde çiçeklerle karşıladı. Öğrencilerle sohbet eden Vali Taşyapan ve İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin öğrencilere derslerinde başarılar diledi.
Okulun öğretmenler odasında eğitim kadrosuyla kısa bir toplantı yapan Vali Taşyapan, öğretmenlerin sorunlarını da dinledi. Öğrencilerin bu ülkenin geleceği olduğunu söyleyen Vali Taşyapan, "Vali Ali Cevdet Bey İlk ve Ortaokulu, okullar açılmadan bir hafta önce gerçekleştirilen kundaklama olayında 200 bin liralık maddi hasar görmüş ve kullanılamaz hale gelmişti. Okul idarecileri, gerekli onarımların yapılmasından sonra şu anda okulda hiçbir sıkıntı yaşanmadan eğitim-öğretim faaliyetlerine başladı. Amacımız bu ülkenin geleceği olan çocukların en iyi şartlarda eğitim görmesidir" dedi.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi