Rıdvan Dilmen'in 'Referandum'a Evet' kampanyasına Arda, Burak, Murat Boz ve Ersin Düzen'den destek!

Ünlü Futbol yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen sosyal medyada bir video yayınlayarak “Referandum’a ‘Evet’” kampanyası başlattı. Rıdvan Dilmen’in çağrısına Arda Turan, Burak Yılmaz, Murat Boz, Abdülkadir Karagöz ve Ersin Düzen’den destek videoları gecikmedi. Son video Ersin Düzen’den geldi ve kampanya sözlerini noktaladıktan sonra “Acun Ilıcalı sen de var mısın?” diye sordu.

Rıdvan Dilmen'in 'Referandum'a Evet' kampanyasına Arda, Burak, Murat Boz ve Ersin Düzen'den destek!

Daha önce TFF Başkanlığı'na aday olacağını açıklayan eski futbolcu ve ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen sosyal medyada “Referandum için Evet” kampanyası başlattı. Bir video paylaşarak çağrıda bulunan Rıdvan Dilmen; “Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım" dedi ve “Arda sen de var mısın” diye sordu.

Galatasaray’dan Atletico Madrid’e daha sonra da dünyanın bir numaralı kulüplerinden olan Barcelona’ya transfer olan ve gündemden hiç düşmeyen ünlü futbolcu Arda Turan da destek videosu yayınlayarak Rıdvan Dilmen’in çağrısına karşılık verdi.

Arda Turan, çektiği videoda “Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim?" diyerek Çin’de Beijing Guoan’da forma terleten Burak Yılmaz'a da kampanyaya dahil olma çağrısında bulundu.

ARDA’DAN BURAK’A, BURAK’TAN MURAT BOZ’A

Eski Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz bu çağrıya “Arda kardeşim çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Murat Boz kardeşim sen de var mısın?" videosuyla cevap verdi. Şarkıcı Murat Boz ise “Burak selam, çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Abdülkadir sen de var mısın?" videosunu paylaşarak, arkadaşına çağrı yaptı. Abdülkadir Karagöz ise aynı şekilde video paylaşıp pası Ersin Düzen’e attı. Ersin Düzen de videoyu çekti ve sonunda “Acun Ilıcalı sen de var mısın” diyerek Acun Ilıcalı’ya çağrı yaptı. Şimdi Acun Ilıcalı’nın ve birçok ünlünün destek videoları bekleniyor. Bu arada sosyal medyada da tepki ve destek yorumları geldi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz