Görüş Bildir

Satıcı; saldırı siyasi olabilir

Silahlı saldırıda yaralanan Başkan Yardımcısı Satıcı: Kimse ile alacak-verecek sorunum yok.

Satıcı; saldırı siyasi olabilir

DİYARBAKIR'da önceki gün silahlı saldırıda ayağından yaralanan Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Satıcı, kimse ile alacak-verecek sorunu olmadığını, siyaset yaptığı için olayın siyasi de, şahsi de olabileceğini ve bunun da soruşturma sonunda ortaya çıkacağını söyledi.

Merkez Kayapınar İlçesi 75 Metrelik yolda önceki gece bir kafeden çıkıp aracına bindiği sırada yanında duran başka bir araçtan kendisine ateş açılması sonucu yaralanan Bağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Satıcı'a yapılan saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor.

SATICI'DAN İDDİALARA CEVAP

Saldırı anını anlatan Satıcı, aracının kapısını açtığı sırada başka bir aracın gelip yanında durduğunu ve silahı gördüğü anda kendini aracın içine attığını söyledi. Satıcı, "4 el ateş açıldı, 1 kurşun sağ bacağıma isabet etti, 2 kurşun da sol bacağımdan sıyırdı" dedi. Saldırıdan sonra kendisini evinde ziyaret eden polisin, 2 kişinin fotoğrafını gösterdiğini de söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Murat Satıcı, "Bana ateş edenleri görmedim. Bunu polise de söyledim. Benim kimse ile alacak verecek sorunum yoktur. Siyaset yaptığım için olay siyasi de, şahsi de olabilir. Bu da soruşturma sonunda ortaya çıkacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi