Seçim işleri toplantısı

AK Parti İl Başkanı Altaç: Yerel Seçimler İçin Seferberlik Başlattık

Seçim işleri toplantısı

AK Parti'nin Diyarbakır'da yapılan 6. Bölge seçim İşleri Toplantısı sona erdi. Toplantıyı değerlendiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, önümüzdeki sene yapılacak seçimleri en iyi şekilde geçirmeye çalışacaklarını söyledi. Altaç, "Biz biliyoruz ki seçimler sandıkta kazanılır, biz onun için sandık ve müşahit çalışmalarımızı en iyi şekilde yerel seçimlere hazırlayacağız. Bu coğrafyada siyaset yapmak zor, fakat inanırsa bunu başaracağız." dedi.

SEÇİM İŞLERİ TOPLANTISI

AK Parti olarak yeni kararlar aldıklarını belirten Altaç, "Milletvekillerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı gece- gündüz demeden gezeceğiz. Vatandaşlarımızı dinleyeceğiz, onların sıkıntılarını dertlerini paylaşacağız. Diyarbakır halkı sandığa giderken oyunu bize vereceğini biliyoruz. Hedefimiz yerel seçimleri kazanmaktır." diye konuştu.

Önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerin Türkiye'nin 30 yılını etkileyeceğini anlatan Altaç, seçimlerde zaferle çıkmak için seferberlik başlattıklarını kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz