Şehidin mesajı

Şehit emniyet amiri, kaymakamın şehit edilmesi üzerine Allah'tan şehit olmayı dilemiş.

Şehidin mesajı

Beşiktaş'ta düzenlenen bombalı saldırıda şehit edilen Emniyet Amiri Kadir Yıldırım'ın, Mardin'in Derik İlçesi'nde geçen 10 Kasım'da makam odasında düzenlenen bombalı saldırıda şehit düzen Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk ile 2011 yılında Bolu'nun Kıbrıscık İlçesi'nde birlikte görev yaptıkları ortaya çıktı. Kaymakam Safitürk'ten tam bir ay sonra terör saldırısında şehit olan Yıldırım'ın, Kaymakam Safitürk şehit edildiğinde sosyal paylaşım sitesinde, "Yapılan bu hain ve şerefsiz saldırıyı lanetliyorum. İnşallah bizlere de Allah şehitlik nasip eder" diye yazdığı belirtildi.

DERİK KAYMAKAMIYLA BİLİKTE

Beşiktaş'ta düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit edilen Emniyet Amiri Kadir Yıldırım'ın, Derik İlçesi'nde makamında 10 Kasım'da düzenlenen bombalı saldırıda şehit edilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk ile 5 yıl önce Bolu'nun Kıbrıscık İlçesi'nde birlikte görev yaptıkları belirtildi. 2 gün önce şehit düşen Emniyet Amiri Kadir Yıldırım'ın Kaymakam Safitürk şehit edildiğinde sosyal paylaşım sitesinde, şu paylaşımda bulunmuştu:

"Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk 2011 yılında Bolu Kıbrıscık İlçesi'nde görev yaptığım iyi bir kaymakamdı. Yapılan bu hain ve şerefsiz saldırıyı lanetliyorum. İnşallah bizlere de Allah şehitlik nasip eder."

Kaynak: Diyarbakır Söz