Şehit ateşi bu kez Tarsus'a düştü

Bingöl karayolu üzerindeki Mermer Jandarma Karakolu'na PKK terör örgütünce düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen uzman onbaşı 26 yaşındaki Sabri Acem'in, Mersin'in Tarsus İlçesi'ndeki evine ateş düştü.

Şehit ateşi bu kez Tarsus'a düştü
Fevziçakmak Mahallesi Şehit Ramazan Alper Sokak'ta oturan aileye acı haberi asker yetkililer verdi. Bir yıllık asker olan jandarma uzman onbaşı Sabri Acem'in yakınları acı haberle göz yaşlarına boğulurken, babası Erkan Acem'e de haber çalıştığı KKTC'de verildi. Taziye çadırının kurulduğu sokak ve şehidin evine bayraklar asıldı. Erkan ve Seval Acem çiftinin 2 çocuğundan biri olan şehit uzman onbaşı Sabri Acem'in cenazesi Diyarbakır'da yapılacak törenin ardından bugün ikindi namazından sonra Tarsus'ta toprağa verilecek.
AYNI SOKAKTA İKİNCİ ŞEHİT
Şehit uzman onbaşı Sabri Acem'in ailesinin oturduğu sokakta, Mardin'in Midyat İlçesi'nde 17 Ocak 1994'te PKK ile çıkan çatışmada şehit düşen piyade uzman çavuş Ramazan Alper'in de baba evi bulunuyor.
Tarsus Belediyesi'nce 13 Haziran 1994'te alınan meclis kararıyla şehit Ramazan Alper'in adını evinin bulunduğu bu sokağa verilmişti.

Kaynak: DHA