Görüş Bildir

Siirtliler 'huzur' nöbetinde

Siirt'te bir grup vatandaş, terör saldırılarını protesto etmek ve teröre karşı güvenlik güçlerinin yanında olduklarını göstermek amacıyla Valilik önünde huzur nöbeti tutmak için bir araya geldi.

Siirtliler 'huzur' nöbetinde
Siirt Valilik binası önünde bu akşam bir araya gelen yaklaşık bin kişiye Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas ve birçok kamu kurum ve kuruluşunun müdürleri de destek verdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla terörü kınayan vatandaşlara, kendilerine destek verdikleri için Emniyet Müdürü Metin Özkan teşekkür etti. 
HIRSIZ İÇERDEYSE KAPI KİLİT TUTMAZMIŞ
Siirt Valiliği önüne geldiği sırada burada bulunan vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, 15 Temmuz gecesinden sonra emniyet güçlerinin terör sorununa karşı aldığı tutumu değerlendirdi. Terör olaylarının engellenmesi için kent merkezi ve kırsalda bundan sonra çok daha etkili operasyonlar olacağına değinen Metin Özkan, "Maalesef hırsız içerideyse kapı kilit tutmuyor. Allah'a şükürler olsun şimdi durum çok değişti, bundan sonra göreceksiniz çok daha etkin operasyonlar olacak kırsalda ve merkezde. Zaten merkez şükürler olsun Siirt'te iyi, bir dönem denediler, ufak tefek sıkıntılar çıkardılar ama onları hallettik, inşallah kırsalda da temizlik yapılırsa bir müddet başımız ağrıyacak ama bu beladan da büyük oranda kurtulacağız inşallah" dedi. DHA
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi