Şırnak'ta şehit polis törenle uğurlandı

Şırnak merkezde yürütülen operasyon kapsamında dün gece yaşanan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Volkan Çay için Şırnak'ta uğurlama töreni düzenlendi. Törenden sonra şehit polis memuru Çay'ın cenazesi memleketi Adana'ya gönderildi.

Şırnak'ta şehit polis törenle uğurlandı
Sokağa çıkma yasağı ve operasyonun sürdüğü Şırnak'ta, dün PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada kanas silahı ile vurulan ve kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşen Özel Harekat polisi Volkan Çay için Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Vali Ali İhsan Su, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, Emniyet Müdürü Celal Sel, şehidin silah arkadaşları ve geçici köy korucularının katıldığı törende önce şehidin öz geçmişi okundu.
Dini vecibelerin yerine getirilmesinden sonra şehit Volkan Çay'ın naaşı silah arkadaşları tarafından dualar eşliğinde ambulansa kadar omuzlarında taşındı. Silah arkadaşları uğurlama töreninde birbirlerine sarılarak, birbirlerini teselli etmeye çalıştı. Şehit Volkan Çay'ın cenazesi memleketi Adana'ya gönderilmek üzere helikopter ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na götürüldü.

Kaynak: DHA

Çok Okunan Haberler