Görüş Bildir

Siverekli şehide taziye ziyareti!

GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, İstanbul Beşiktaş'taki bombalı terör saldırısında şehit olan polislerden 23 yaşındaki Süleyman Sorkut'un Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Siverekli şehide taziye ziyareti!

Bakan Faruk Çelik, beraberinde Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ile ziyaret ettiği şehidin Yenişehir Mahallesi'nde taziye evinde aileye başsağlığında bulundu. Şehidin babası Cuma ve annesi Remziye Sorkut'a taziyelerini ileten Bakan Çelik, şunları söyledi:

TAZİYE ZİYARETİ

"Şanlıurfa bu menfur saldırıda 3 şahidini bugün toprağa veriyor. Dün Siverek’te Süleyman kardeşimi toprağa vermiştik. Süleyman kardeşimizin taziyesine iştirak ettik. Bu bölgede terörün ne gibi cinayetler işlediğine, bütün bölge halkı şahit. Son olarak İstanbul’daki olayda yaralarımız bir kez daha tazelendi. Umut ediyoruz ki bu son olur. Gerçek amaçları bu ülkenin gelişmesinden, kalkınmasından rahatsız olanlara, taşeronluk yapanlara, milletimiz artık 'Dur' diyor. Şehitlerimiz göğüsleri ile, kanları ile 'Dur' diyor. Bunu anlamazlarsa çok daha şiddetli bir şekilde mukavemet göreceklerini buradan ifade ediyoruz."

Bakan Çelik, buradaki temaslarının ardından ilçede dün akşam meydana gelen kazada yaşamını yitiren 3 kişinin de ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi