SON DAKİKA! Ak Parti Dicle ilçe Başkanı Deryan Aktert, silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Ak Parti Dicle ilçe Başkanı Deryan Aktert , son dakika uğradığı silahlı saldırı da hayatını kaybetti. Son dakika açıklamaya göre saldırının Aktert'e ait olduğu bilinen Derya Petrol'de meydana geldiği belirtildi.

SON DAKİKA! Ak Parti Dicle ilçe Başkanı Deryan Aktert, silahlı saldırıda hayatını kaybetti

SON dakika gelişmelerinde Ak Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Akterk'e suikast girişimi olduğu yönündeydi. Ve Dicle'de silahlı saldırıya uğrayan Ak Parti Dicle ilçe Başkanı Deryan Aktert hayatını kaybetti.

Van'da AK Parti'li isim Aydın Muştu'nun suikaste kurban gitmesi akabinde, şimdi de kötü haber Diyarbakır'dan duyuldu. Bu üzücü haberi Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu CNN Türk ekranlarında açıkladı. Diyarbakır Dicle merkezinde bulunan ve Deryan Aktert'e ait olan Derya Petrol'e geçtiğimiz ağustos ayında da bir saldırı düzenlenmişti.

KAR MASKELİ SALDIRI

Olay, 27 Mayıs Mahallesi Hani ilçe yolu üzerinde 23: 30 sıralarında meydana geldi. Burada iş yerinde bulunan ilçe başkanı Aktert, yüzleri maskeli bir grup terörist tarafından silahlı saldırıya uğradı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Ağır yaralı olan Aktert, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Aktert, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz