Süper şans!

Doğu ve Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi 3. yılına özel süper bir kampanya başlattı. AVM'deki mağazalarda alışveriş yapacak olan 3 kişiye, 3 adet 2018 model araç veriyor.

Süper şans!

Kapılarını 10 Haziran 2015'de Diyarbakır halkına açan Forum Diyarbakır AVM, açıldığı ilk günden itibaren kazandırmaya devam ediyor. Ziyaretçilerine, ferah bir ortamda alışveriş deneyimi yaşatan AVM, 3 yıl boyunca yapmış olduğu, etkinlikler, kampanyalar, konserler, imza günleri, sosyal sorumluluk projeleri ve ziyaretçilerine kazandırdığı sayısız hediyelerle Diyarbakır’da fark oluşturuyor.

FARK YARATIYOR

AVM açılışının 3. yılını 3 adet 2018 model Ford Fiesta araç vererek kutluyor. Forum Diyarbakır’dan 1 Mayıs - 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında aynı gün içinde toplamda 100 TL ve katları tutarında olmak üzere her 100 TL'ye 1 çekiliş hakkı vererek araç için çekilişe katılma şansı kazandırıyor.

2017 yılında 1 adet ev ve 2018 yılında 1 adet Mercedes CLA kazandıran Forum Diyarbakır AVM, 'Hep kazandırır' sloganıyla yeni kampanya ve etkinliklerle kazandırmaya devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz