Survivor 22 Ocak 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim, Volkan kimi söyledi?

Ekranların en başarılı programı Survivor 2017'de ilk konsey. Survivor’da hayati önem taşıyan dokunulmazlık oyunun Ünlüler takımı kazandı ve Gönüllüler de konseyde eleme adayı belirledi. Henüz başlayan Survivo 2017’den kimin eleneceği bilinmiyor. 22 Ocak Survivor 2017’de konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kim oldu, Survivor Gönüllülerde Volkan Çetinkaya kimi söyledi?

Survivor 22 Ocak 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim, Volkan kimi söyledi?

Muhammet YILDIZ

TV8’den ekranlara gelen ve en çok izlenen reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2017 büyük bir heyecanla yeni sezona ‘Merhaba’ dedi. 22 Ocak 2017 Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu ve akabinde bireysel dokunulmazlık da sahibini buldu. Peki Survivor 2017’de ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım konseyde isim yazdı, Survivor 2017’nin ilk eleme adayları kim? İşte cevabı…

22 Ocak 2017 Pazar akşamı ekranlara gelen Survivor’da ilk dokunulmazlık oyununu 3 etaplı yarışma sonrası Ünlüler takımı kazandı ve Gönüllüleri üzmeyi başardı. Tıpkı Survivor 2016’da olduğu gibi bu sezon da Survivor 2017’de ilk dokunulmazlığı Ünlüler takımı kazanmış oldu ve Gönüllüler takımından bir kişinin eksileceği kesinleşti. Survivor 2017’de Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve kazanan isim Volkan Çetinkaya oldu. Volkan’ın hem ismi yazılamayacak ve hem de bir isim söyleme hakkı doğdu. Peki, Survivor 2017’de ilk konseyde kimin ismi yazıldı, Volkan Çetinkaya kimin ismini eleme adayı olarak söyledi?

SURVIVOR 2017’NİN İLK KONSEYİ VE GÖNÜLLÜLER!

Her Survivor yarışmasında olduğu gibi Survivor 2017’de konsey Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekranlarımıza konuk oldu. Acun Ilıcalı hem Survivor 2017’deki değişiklikleri söyledi, hem de yeni kuralları anlattı. Acun Ilıcalı, Survivor’daki değişiklikleri anlattıktan sonra Gönüllüler takımının konseyi başladı ve kimin eleme adayı olacağı belirlendi. Gönüllüler takımında en çok kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim oldu ve Volkan Çetinkaya kimi söyledi sorularının cevabı alındı.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KİMİN İSMİ YAZILDI?

Survivor 207 22 Ocak Pazar akşamı Gönüllüler takımı konseyde isim yazmaya başladı. Gönüllüler takımı aralarından gitmesini istediği, adaya uygun bulmadığı, hoşlanmadığı ve elenmesini istediği kişinin ismini yazdı ve akabinde bireysel dokunulmazlığı kazanan Volkan Çetinkaya diğer eleme adayının kim olacağını söyledi. İşte konseyde kim kimin ismini yazdı, Gönüllülerde eleme adayları kimler oldu, daha ilk haftadan adaya kim veda edecek, Survivor 2017 22 Ocak Gönüllülerde eleme adayları kim?

Gönüller takımında ilk hafta olması hasebiyle kim kimi yazacak hiçbir tahminde bulunulamıyordu. Ada yaşantısına henüz ayak uydurmamışken, adadan gitmek oldukça üzücüydü Gönüllüler takımındaki yarışmacılar için. Ama yine de programın formatı gereği iki veya üç kişi eleme adayı olacak ve bir kişi adaya veda etmek zorunda kalacak. Gönüllüler takımında Volkan Çetinkaya dokunulmaz olduğu için ismi yazılamadı. 22 Ocak 2016 Survivor Gönüllüler konseyinde en çok ismi yazılan kişi Erdi haftanın ilk eleme adayı oldu.

VOLKAN ÇETİNKAYA KİMİN İSMİNİ SÖYLEDİ?

Volkan Çetinkaya ikinci eleme adayını belirleyecekti. Bireysel dokunulmaz olan Volkan Çetinkaya; ada konseyinde ikinci eleme adayının ismini Fulya Şahin olarak açıkladı. Fulya Şahin; ‘Nasip, kısmet’ olarak karşılık verdi.

ERDİ ÜNVER VE FULYA ŞAHİN ELEME ADAYI!

22 Ocak 2017 Survivor’da eleme adayları kim sorusu yanıt buldu. Konseyde ismi en çok yazılan isim Erdi Ünver oldu. Volkan Çetinkaya bireysel dokunulmaz olduğu için Fulya Şahin’i söyledi ve 22 Ocak 2017 Pazar akşamı Survivor’da eleme adayları belli oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz