Survivor 24 Ocak 2017 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Büyük jest

Heyecan dozu had safhada olan yarışma programı Survivor 2017’de gün geçtikçe ödül oyunları da anlam kazanmaya başladı. 24 Ocak 2017 ödül oyunuyla tüm izleyenlerin ağızlarını açıkta bırakan ödül oyununu kim kazandı, Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı gibi soruların yanıtı belli oldu. Peki, iki kez üst üste dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler mi, motivasyonları zirvede olan Ünlüler mi?

Survivor 24 Ocak 2017 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Büyük jest

RECEP KAYA

Survivor 2017 24 Ocak Salı akşamı ödül oyunuyla ekranlarımıza geldi. Survivor 2017’yle gelen değişiklikte oyunlar iki etaplı oynanıyor. Eğer iki etapta beraberlik olursa üçüncü etapta en iyiler 3 skor almak için yarışacaktı. Survivor 24 Ocak 2017 ödül oyununda ilk etabı Gönüllüler kazandı, ikinci etabı ise Ünlüler. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı, 24 Ocak 2017 Survivor ödülü kim aldı, ödül neydi? İşte tüm merak edilenlerin cevabı…

FİNAL TURU NEFESLERİ KESTİ

Final Turu başladı. Gönüllüler ve Ünlülerin en iyi yarışmacıları karşı karşıya geldi. Final turunun ilk karşılaşmasında Gönüllülerden Volkan Çetinkaya, Ünlülerden Adem Yırtıcı ile karşılaştı. Volkan topları baskete Adem’den daha önce atınca Gönüllüler final turunda 1-0 öne geçti. Daha sonra Ünlülerde Sema Gönüllülerden Burçak ile karşılaştı. Sema iki atışta da başarılı oldu ve skoru 1-1’e getirdi. Bu kez Ünlüler 2-1 öne geçti ve Gönüllüler 2-2 yaptı.

BAYRAK YARIŞI VE KAZANAN!                          

İşte Survivor 2017 24 Ocak ödül oyununu kim kazandı sorusunun cevabı belli oldu. Survivor 24 Ocak 2017 ödül oyununda final etabında bayrak yarışına geçildi. En iyiler yine işbaşındaydı. Volkan ve Sedat başa baş geldi basket potasına ve Sedat atışlarda 3’te 3 yaptı ve ödülü Ünlülere kazandırdı. Survivor 24 Ocak 2017 ödül oyununda ödül ise balık malzemesiydi. Ünlülerde de dalış rekortmeni Şahika Ercümen olduğu için oldukça sevindiler ödülü kazandıklarına. Her zamanki gibi bir tarafta hüzün ve bir tarafta da sevinç vardı. Ünlüler takımına galibiyeti getiren basketleri atan Çılgın Sedat sevinçten gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz