Tarihi güne hazırlık!

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır Newroz Miting Alanında düzenlenecek "Kutlu Doğum" etkinliği için hazırlıklarını yoğunlaştırdı.

Tarihi güne hazırlık!

Peygamber Sevdalıları Platformu'nun "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temasıyla 30 Nisan'da Diyarbakır Newroz Miting Alanında düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinliği için hazırlıklara başlandı. Hazırlıklar kapsamında, şehrin farklı noktalarına brandalar asıldı, afişler dağıtıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır Koordinatörlüğü Tertip Komitesinden Orhan Zeren, yaptığı açıklamada 30 Nisan Pazar günü yapılacak mevlit etkinliğinin hazırlığının devam ettiğini söyledi.

BÜYÜK BİR BULUŞMA OLACAK

Diyarbakır'daki gibi büyük etkinliklerin hazırlıklarına aylar öncesinden başlanması gerektiğini söyleyen Zeren, "Son hafta olması nedeniyle şehrin birçok yerine afişler ve brandalar asıldı. Çarşamba gününde itibaren 150 binden fazla, Peygamber efendimizi anlatan ve 200 bin el ilanı ile halkımızı alana davet edeceğiz. Genelde nisan ayında yapmış olduğumuz Kutlu Doğum etkinliklerinde Peygamber Sevdası olan birçok esnaf kampanya oluşturuyorlar. Vatandaşlar hangi esnafın vitrinine baksa Peygamberimizi anımsatacak ve hatırlatacak farklı afişler bulabiliyorlar. Bugünden itibaren Peygamber sevdalı esnafların bu gibi kampanyalarını başlatmaları gerekir. İnsanlar, asılan pankartlara baktıklarında peygamberin mevlit etkinliğini hatırlasınlar." dedi.

Zeren, başta Diyarbakır halkı olmak üzere herkesi 30 Nisan'da Diyarbakır Newroz Miting Alanında düzenleyecekleri Kutlu Doğum etkinliğine davet etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz