Görüş Bildir

Uşak'ta seçime ilgi oldukça fazla

Uşak'ta seçmenler, 26'ncı dönem milletvekillerinin belirlenmek için sabah saatlerinden itibaren sandık başına gitti.

Uşak'ta seçime ilgi oldukça fazla
Uşak'ta saat 08.00 itibariyle kayıtlı 257 bin 450 seçmen 871 sandıkta oylarını kullanmaya başladı. Ancak, havanın serin olması nedeniyle sandığa ilgi sabah saatlerinde çok fazla olmadı. Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte sandık başlarında yoğunlukta arttı. Oy kullanan seçmenler, seçimin ülke için hayırlı olması dileğinde bulundu.
AK Parti Uşak Milletvekili ve birinci sıra adayı Mehmet Altay da oyunu saat 09.30'da Mehmetçik İlkokulu'nda 1090 nolu sandıkta kullandı. Altay'a oy kullanma işlemi sırasında partisinin ikinci milletvekili adayı Alim Tunç ve üçüncü sırada adayı Hüseyin Keskin yalnız bırakmadı. Mehmet Altay oyunu kullandığı sırada diğer vekil adayları da zarfın ucundan tutarak Altay'ın oyunu birlikte sandığa attı. 1 Kasım seçimlerinin ülkeye, millete ve Uşak'a hayırlı olmasını dileyen Mehmet Altay, "Demokraside önemli olan insan iradesinin sandığa yansımasıdır. Biz inanıyoruz ki vatandaşlarımız ülkemizde yaşanan siyasal süreci en iyi şekilde değerlendirmesini yaparak tercihlerini sandıklara yansıtacaklar. Sonuçların bundan sonraki dönemde bizim açımızdan milletimizin verdiği mesajı sorumluluk bilinci içerisinde anlayarak, siyasal duruşumuzu ortaya koymak olacak" dedi.
VALİ OKUR EŞİYLE GELDİ
Uşak Valisi Ahmet Okur da eşi Hatice Nur Okur ile birlikte saat 11.00'de Mehmetçik İlkokulu'nda 1085 nolu sandıkta oyunu kullandı. Uşak'ta sükunet içinde bir seçim süreci dilediklerini belirten Vali Okur, "İl genelinde şu ana kadar bir sıkıntı yaşanmadı. 871 sandıkta yaklaşık 260 bin civarında vatandaşımız oy kullanacak. Uşak'ta çok güzel bir seçim ve propaganda süreci geçirildi. Siyasi partilerin tüm mensupları ve milletvekili adayları çalışmalarını tamamladı. Artık bugün karar ve oy verme günü. Seçim sonuçlarının ilimize ve Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah güzel sonuçların ortaya çıkacağı bir seçim dönemini atlatmış oluruz" diye konuştu.Kaynak: DHA
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi