Görüş Bildir

Usal İlçe İlçe Geziyor!

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP’li milletvekili adayları, Hazro ve Silvan ilçelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Usal İlçe İlçe Geziyor!

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimi için çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisin’nin 27. dönem Diyarbakır milletvekili adayları, gittikleri yerlerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçimler için destek istiyor.

İLÇE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜLOR

Seçim çalışmaları kapsamında sabah erken saatlerde Yenişehir ilçesinde bulunan seçim bürosunda bir ayara gelen ve aralarında CHP Diyarbakır 1.sıra milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal’ın da bulunduğu milletvekili adayları, oluşturdukları kalabalık araç konvoyu ile Diyarbakır’ın Hazro ilçesine hareket etti. Hazro ilçesinde ilçe teşkilatı ve partililer tarafından karşılanan milletvekili adayları, esnaf ziyaretini tamamladıktan sonra ilçenin HDP’li kadın belediye başkanı Güler Özavcı Doğu’yu makamında ziyaret etti. CHP Diyarbakır 1.sıra milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal ve beraberindeki milletvekili adaylarını bina girişinde karşılaşan belediye başkanı Doğu, CHP’nin milletvekili adaylarını ilçelerinde görmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

HAZRO VE SİLVAN İLÇELERİ

Hazro ilçesindeki ziyaretlerini tamamlayan milletvekili adayları, öğleden sonra ise Silvan ilçesine hareket etti. Silvan ilçe girişinde partililer tarafından karşılanan CHP Diyarbakır 1.sıra milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal ve beraberindeki milletvekili adayları şehir turu attıktan sonra ilçe başkanlığına geçti. Burada bir süre dinlenen milletvekili adayları, ilçe başkanlığından başlayarak Silvan esnafını gezdi. Esnaf ve vatandaşların siyasilerden beklentilerini dinleyen milletvekili adayları, 24 Haziran seçimlerini kazanmaları durumunda kendilerini güzel günler beklediğini belirterek seçimlerde esnaf ve vatandaşların desteğini istedi. Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında ilçede bulunan Silvan Muhtarlar Derneği başkanlığı ile Silvan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifini de ziyaret etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi