Usal Esnafla Buluşuyor

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran’a sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız veren CHP Diyarbakır Milletvekili adayları Bağlar’da esnaf ve vatandaşları ziyaret edip seçimlerde desteklerini istedi.

Usal Esnafla Buluşuyor

Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçeceği 24 Haziran’a sayılı günler kala siyasi partilerin milletvekili adayları esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek seçimlerde kendilerine destek vermelerini istiyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi’nin 27. dönem Diyarbakır 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Aziz Usal,  2. Sıra Milletvekili Adayı Turgut Kılıç, 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Şerif Doğru ve 4. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Özgüvercin Bağlar ilçesi ziyaret etti.

BAĞLAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Bağlar ilçesinde Girne, Fatih, Gürsel ve Nüket Coşkun caddelerinin kesiştiği dört yolda bir araya gelen milletvekili adayları, Nüket Coşkun caddesindeki esnafı baştan sona ziyaret ettikten sonra Sakarya caddesine girerek buradaki esnafı da ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlardan destek sözü alarak yollarına devam eden adaylar, daha sonra Gürsel caddesine geçti. Buradaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinleyen ve taleplerini not alan milletvekili adayları 24 Haziran’dan sonra CHP’nin iktidar olması halinde güzel günlerin geleceğini söyledi.

Esnaf ziyareti sırasından Halkların Demokrasi Partisi’nin seçim bürosunu da ziyaret eden CHP’li milletvekili adayları, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması halinde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye destek isteyip 11 Haziran’daki mitingine tüm HDP’lileri davet etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz