Usal Sur Esnafınıyla!

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP’li milletvekili adayları, Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Usal Sur Esnafınıyla!

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran için çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisin’nin 27. dönem Diyarbakır milletvekili adayları, gittikleri yerlerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçimler için destek istiyor.

SUR ESNAFIYLA GÖRÜŞTÜ

Seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir ilçesinde bulunan seçim bürosunda bir ayara gelen ve aralarında CHP Diyarbakır 1.sıra milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal, 2. sıra milletvekili adayı Turgut Kılıç, 3. sıra milletvekili adayı Mehmet Şerif Doğru, 4. sıra milletvekili adayı Ahmet Özgüvercin’in de bulunduğu milletvekili adayları, Sur esnafını ziyaret etti. Milletvekili adaylarına İzmir’den gelen İzmir Balkan ve Rumeli Dernekleri Federasyon Başkanı Gürol Türkmentepe, İzmir il örgütünden Gökhan Yılmaz, İş Bankası Yönetim Kurulu üyesi Müslüm Sarı ve Van önceki dönem il başkanı Cemal Şen eşlik etti.

24  HAZİRAN'A YÖNELİK

Dağkapı meydanından başlayıp Gazi caddesindeki esnafı ziyaret eden milletvekili adayları, dört ayaklı minare civarı, Sülüklü Han ve Hasan Paşa Hanlarını da ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla sohbet etti. 24 Haziran’da yapılacak seçimler için kendileri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye destek isteyen milletvekili adaylarından Mahmut Aziz Usal, vatandaşlarla sohbetinde “Bir oy da bir oydur. Benim vereceğim oyla ne olur diye düşünmek yanlış olur. Bir oyla her şeyi değiştirebilirsiniz. Bu yüzden 24 Haziran günü sandık başına gidip oyunuzu kullanmanızı rica ediyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz