Görüş Bildir

Uzay Haber'e Kardeşiklik Plaketi!

UZAY HABER TV ve Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğince düzenlenen “Kardeşlik Sınır Tanımaz” programında yapılan ankette “kardeşlik” ödülüne layık görüldü. Büyüktimur, ödülünü İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can’ın elinden aldı.

Uzay Haber'e Kardeşiklik Plaketi!

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinin bir süre önce Türkiye çapında düzenlediği “Kardeşlik Sınır Tanımaz” Projesine UZAY HABER TV ve Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur damgasını vurdu.

BÜYÜKTİMUR’UN PROGRAMI SES GETİRDİ

Kardeşliğin pekişmesi ve terörün belinin kırılmasının amaçlandığı program dahilinde birçok kentte düzenlenen toplantıların en büyük ve ilgi çekici halkası Diyarbakır’da yapılmıştı. Diyarbakır’daki programı özel bir yayınla taçlandıran UZAY HABER TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur’un ses getiren programı anketlere yansıdı. Anket sonucunda UZAY HABER TV ve Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur, “kardeşlik” ödülünü almaya hak kazandı.

Çocukları terör örgütünce dağa kaçırılan annelerin HDP İl Binası önündeki eylemilerine destek vermek amacıyla Diyarbakır’a gelen İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can ve beraberindeki heyet, UZAY HABER TV’yi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur ile bir süre görüştü.

Büyüktimur’a ödülünü takdim eden Başkan Can, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin yanında kardeşliğin önemine vurgu yaptı.

“BİRLİK VE BERABERLİK ADINA GÜZEL BİR PROGRAMDI”

Derneklerince 3 yıl önce düzenlenen programda kardeşliği farklı bir bakışla ele aldıklarını kaydeden Can, “İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nin “Kardeşlik Sınır Tanımaz” programı çerçevesinde takriben 3 yıl önce Diyarbakır’a gelmiştik. Diyarbakır’da farklı bir bakış açısı ve açılım göstermiştik. Bu açılımda UZAY HABER TV hakikaten farklı bir kardeşlik bir bakış açısıyla bu konuyu ele aldı. Ben o programı halen internette izliyorum. Birlik ve beraberlik adına güzel bir programdı. Biz sadece Diyarbakır’da değil, Türkiye’ye, dünyaya haykırmıştık. Bu örnek çalışmayı Ankara’da da Türkiye’yi toplamıştık. Toplumun değişik ırk ve benzeri hiçbir şeyine bakmadan yapmış olduğumuz oylama sonrası Diyarbakır adına UZAY HABER TV ve kıymetli Ömer Büyüktimur de kardeşlik ödülü layık görüşmüştü. Kendileri o zaman gelememişlerdi. Bizde paketle bu tür ödüllerin gönderilmesini uygun görmediğimiz için değerin yanına değerle gidilir anlayışıyla, bugün Diyarbakır’a annelerimizi desteklemeye gelmişken, UZAY HABER TV’ye ziyaret etmeden olmazdı. Onun için UZAY HABRT TV’ye kardeşlik, sınır tanımaz ve biz birlikte güçlüyüz adına, insanlığa yapmış olduğu katkılar nedeniyle plaketi takdim ediyorum” dedi.

“KARDEŞLİĞİN, BİRLİĞİN VE DİRLİĞİN ÖNEMİ AÇISINDAN GURUR VERİCİ”

Büyüktimur ise ödüle layık görülmenin mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Kardeşlik projesinin bir bileşeni olarak UZAY HABER TV olarak burada yer almamız, kardeşliğin, birliğin ve dirliğin önemi açısından gurur vericidir. Bu gurur verici noktada da bizleri temsiliyet noktasında seçen ve ankete katılanlara çok teşekkür ediyorum. Türkiye’deki tüm herkese, hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi