Görüş Bildir

Vali Güzeloğlu: Bağlar'da insanlarımız hak ettiği yaşam düzeyine ulaşacak

Bağlar İlçe Belediyesi’ni ziyaret eden Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilçe halkının hak ettiği yaşam düzeyine ulaşacağına inandıklarını, bunun için tüm desteğe hazır oldukları vurguladı.

Vali Güzeloğlu: Bağlar'da insanlarımız hak ettiği yaşam düzeyine ulaşacak

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yapılacak çalışmalarda kamu kurumları olarak desteklerini belirtmek üzere Bağlar İlçe Belediyesi’ni ziyaret etti.

Merkez Bağlar İlçe Belediye’sini ziyaret eden Güzeloğlu’nu Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Başkan Yardımcıları, belediye birim müdürleri karşıladı.

BAĞLAR'IN HAK ETTİĞİ YER

Belediye Başkanı Makam odasında ağırlanan Güzeloğlu, gerçekleşen ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Bağlar ilimizin hem nüfus hem de alan büyüklüğü olarak en önemli bir ilçesi olduğunu, aynı zamanda da çok önemli sorunlarının da olduğunu biliyoruz. Altyapı da ve buna bağlı dönüşüm sürecinde başta imar olmak üzere temel sorunlarında inşallah yeni dönemin hizmetle başlanılacağını, insanlarımızın hak ettiği yaşam düzeyine, kalitesine ulaşacağına inanıyorum." dedi.

YAŞAM KOŞULLARINI YÜKSELTMEK

Yapılacak çalışmalarda desteklerini sunacaklarını belirten Güzeloğlu, "Bu perspektifte bizlerin de sayın başkana ve belediyemizin tüm çalışmalarına destek olacağımızın altını çizmek istiyorum. İnsan merkezli bir yönetim anlayışımız; insanı merkezine alan, hizmeti ibadet sayan ve halkın duasını hakkın rızasında bulan bir bakışın temsilcileriyiz. Bu noktada Diyarbakır’ımızın her köşesine, kişisine ve meselesine olduğu gibi her sıkıntısında da başkanın ve Bağlar’ın yanında olacağız. İlçe kaymakamlığı, tüm kamu kurumları ve tüm imkânlarımız inşallah gelecek günlerde Bağlar hizmeti ve çabası içerisinde olacağız." ifadelerini kullandı.

Güzeloğlu’nun yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Beyoğlu, "Biz Diyarbakır olarak çok şanslı bir iliz. Gerçekten hizmet adamı, büyük insan ve devlet adamının bize vali olması gurur kaynağımızdır. Valimizin destekleriyle belediyemizin tüm imkânlarını harcayarak hizmet ederiz inşallah." şeklinde konuştu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi