Görüş Bildir

Valilerde 'bıyık' modası yayılıyor

Erdoğan'ın bakan ve milletvekillerine "bıyık bırakma" tavsiyesine Valiler de uydu. Bölge Valilerinin çoğu, bıyık bırakmaya başladı.

Valilerde 'bıyık' modası yayılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tavsiyesi üzerine bıyık bırakan bakanlar ve milletvekillerinin ardından bürokratlar da modaya uydu. 2017 Haziran ayında Diyarbakır Valiliği’ne atanan Hasan Basri Güzeloğlu, aynı dönemde Siirt Valiliği'ne atanan Ali Fuat Atik, Şubat ayında bıyık bırakmaya başladı. Güzeloğlu'nun daha önce valilik yaptığı illerde bıyık bırakmadığı belirtildi.

VALİLERDE BIYIK MODASI

Yine aynı dönemde Tunceli Valilisi olan Tuncay Sonel, Bingöl'e atanan Vali Ali Mantı ile Elazığ'a atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım da 2018 Ocak ayından itibaren bıyık bırakmaya başladı. Elazığ'dan Van'a Vali olarak atanırken bıyıksız olan Van Valisi Murat Zorluoğlu da Ocak ayının başında modaya uydu.

HIZLA YAYGINLAŞIYOR

2016'nın Haziran ayında Batman'a vali olarak atanan Vali Ahmet Deniz'in ise kısa süreliğine de olsa modaya uyduğu, Şubat ayında bıraktığı bıyıklarını 1 hafta sonra kestiği gözlendi.

Bıyıklı olarak göreve başlayan Mardin Valisi Mustafa Yaman ve Şırnak Valisi Mehmet Aktaş'ta ise herhangi bir değişiklik gözlenmedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi