Valiliğin ilgisi yok!

Vizyon Fuar Organizasyonun Diyarbakır'da düzenlemeyi planladığı "Yöresel Tatlar Diyarbakır'da Buluşuyor" etkinliğinde, İl valiliğinin yer aldığı yönündeki iddia ve dağıtılan broşürlerdeki valilik logusunun gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Valilik, "ilgimiz yok" açıklamasında bulundu.

Valiliğin ilgisi yok!

Vizyon Fuar Organizasyonun Diyarbakır'da düzenlemeyi planladığı "Yöresel Tatlar Diyarbakır'da Buluşuyor" etkinliğinin İl valiliğiyle bir ilgisinin olmadığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şu ifadeye verildi.

İLGİMİZ YOK!

İlimizde faaliyet göstermekte olan Vizyon Fuar Organizasyon adlı ticari bir kuruluş tarafından düzenleneceği belirtilen ‘81 İlden Gelen Yöresel Tatlar Diyarbakır’da Buluşuyor’ adlı etkinliğe ait davetiyelerde ve tanıtım materyallerinde Valiliğimizin logosu kullanılmış olup bu durum, söz konusu etkinliğin düzenlenmesinde Valiliğimizin paydaş olduğu intibası uyandırmaktadır.

Valiliğimizin logosu anılan etkinliğe ait davetiyelerde ve mevcut olması halinde hazırlanan görsellerde izinsiz olarak kullanılmış olup, Valiliğimiz söz konusu etkinliğin bir paydaşı değildir.

Etkinliğe katılıp, katkıda bulunmak isteyecek olan firma ve vatandaşlarımızın muhtemel bir mağduriyet yaşamamaları adına konuya duyarlılık göstermeleri önem arz etmektedir.

Anılan ‘81 İlden Gelen Yöresel Tatlar Diyarbakır’da Buluşuyor’ adlı etkinlikle Valiliğimizin herhangi bir ilgisinin olmadığı hususu;

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Diyarbakır Söz