Vergi levhalı ‘uzman medyum’

Diyarbakır’da ‘Ramazan hoca’ lakaplı bir kişi, ‘vergi levhalı uzman medyum’ olarak bastırdığı kartvizitleri vatandaşlara dağıttı. Kartı alan vatandaşlar bu kadarına da 'pes' dedi.

Vergi levhalı ‘uzman medyum’

Diyarbakır’da kendini astrolog olarak tanıtan bir kişi, özellikle hastanelerin önünde bekleyen hasta yakınları ile iletişime geçerek, hastalıklarına derman bulacağını iddia ederek, bastırdığı kartvizitleri vatandaşlara dağıttı. Sıklıkla karşılaşılan hoca tanımlamasının dışına çıkan Ramazan hoca isimli şahsın, bastırdığı kartta vergi levhalı uzman medyum yazması vatandaşların dikkatini çekti. Kartta müracaatların yasalara uygun olduğu bildirilirken, randevu almak için 3 gün önceden iletişime geçilmesi istendi.

PES DEDİRTTİ

İşgüzar adamın iş adresinin bulunmadığı kartvizitin arkasında başvurabileceğiniz konular kısmında yazılanlar ise görenleri hayrete düşürdü. Vergi levhalı uzman olduğunu iddia eden şahıs, her türlü kayıp işleri, büyü sihir iptali, ayrı olan eşlerin birleştirilmesi, çocuğu olmayanlar, evini terk edenleri geri getirme, sara hastalığı ve cin tutması gibi konularda başvurmaları durumunda sorunlarının çözüleceğini öne sürdü.

Kaynak: Diyarbakır Söz