Yapıcıoğlu Diyarbakır'da miting yapacak

24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne sayılı günler kaldı.

Yapıcıoğlu Diyarbakır'da miting yapacak

Adaylar seçim öncesi son hazırlıklarını yaparken Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da bu kapsamda cuma günü kent merkezinde bir miting yapacağı öğrenildi.

22 Haziran Cuma günü İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitingin başlama saati 17.30 olarak belirlendi. Tüm Diyarbakır halkının davet edildiği miting hakkında açıklamalarda bulunan Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Yapıcıoğlu, "İnşallah bu kardeşiniz meclise giderse şikâyet ettiğimiz siyasetçi profilinin dışında bir tablo çizecek." dedi.

HALKIN BEKLENTİSİ YÜKSEK

Uzun süredir muhalefet ve iktidarın meselelere yaklaşımından şikâyet edildiğini söyleyen Yapıcıoğlu, mevcut gidişattan rahatsız olup bunun değişmesi gerektiğine inanan insanların sayısının, mevcut durumdan memnun olanların sayısından çok daha fazla olduğunu anımsattı.

Yapıcıoğlu, "Rabbim lütfeder, halkımız teveccüh gösterirse bu milletin vekili olarak onlara hizmet etme şerefine nail olursam, 'siyasette bazı şeylerin değişme zamanı gelmiştir, artık değişim başlamıştır' diyebiliriz." dedi.

Yapıcıoğlu, "Mitingimiz seçimden önceki cuma günü yani 22 Haziran Cuma günü İstasyon Meydanı'nda olacaktır. Ben şimdiden tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Bir kez daha hatırlatıyorum: 'Yorulmak, son düzlüğe çıkarken hız kesip rakipleri geçirmek olmasın inşallah." şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz