Görüş Bildir

Yavuz'a ziyaretler

Vali Güzeloğlu'ndan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz'a ziyaret etti. Yavuz'a Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'da ziyarette bulundu.

Yavuz'a ziyaretler

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Bağlar belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ayrı ayrı, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’a ziyarette bulundu.

VALİ GÜZELOĞLU

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Yavuz’a ziyarette bulundu. Adliye ziyaretinde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz ile Başsavcı Vekilleri Ahmet Hamdi Çelik ve Fatih Seyfi Moroğlu tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu ardından başsavcılık makamına geçerek Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz ile bir süre sohbet etti. Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Başsavcı Vekili Ahmet Hamdi Çelik ve Fatih Seyfi Moroğlu’yla da birer görüşme gerçekleştirdi.

BEYOĞLU ZİYARETİ

Öte yandan, AK Parti erkez Bağlar Beyediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'da Başsavcı Yavuz'a ziyarette bulundu. Beyoğlu'na, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet dara Akar'da eşlik etti. Yavuz ve Beyoğlu bir süre görüştü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi