Yeni Vizyon 'Evet' diyor!

Genel merkezi Erzurum’da olan Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği Diyarbakır şubesi Referandum ziyaretlerine başladı. Derneğin ilk ziyareti Ak Parti Diyarbakır il başkanlığı oldu. İl başkanı Muhammed Dara Akar yapılan ziyareti değerlendirdi.

Yeni Vizyon 'Evet' diyor!

Akar “ Çok kıymetli kardeşlerimiz Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneğinden kardeşlerimizi ağırlıyoruz, doğrusu çok büyük bir memnuniyetle kardeşlerimiz ile bugün buluştuk. Diyarbakır da halk oylamasında evet yönünde bir kararın çıkacağı artık görülüyor, bu konuda da bu hareketler bu dernekler, bu sivil toplum örgütleri her gün ziyaretlerimize geliyor. Sadece bize destekle kalmıyorlar kardeşlerimiz aynı zamanda saha da da çalışmalar gerçekleştirerek bu güzel değişimi bu sistem değişikliğinin faydalarını bu 18 maddeyi ve Türkiye’mizi nasıl 2023 ve 2071 lere taşıyacağını halkımıza anlatıyorlar. Büyük bir kalkınma Büyük bir demokratikleşme hamlesi var önümüzde sivilleşme hamlesidir bu güçlü Türkiye hamlesidir huzurlu ve kalkınmış bir Türkiye hareketidir bu.

“elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız”

Derneğin Diyarbakır il başkanı Hakan Altındağ ziyaretle ilgili şunları söyledi; “Sayın başkanımıza Yeni Vizyon 2071 Derneği olarak  evet demeye hazır olduğumuzu ve evet dediğimizi kendilerine desteğimizi sunduğumuzu burada açık ve net bir şeklide kendilerine beyan ettik. İnşallah bu sivil anayasaya vereceğimiz evet, Türkiye’miz ve özellikle Diyarbakır’ımız için çok iyi olacağını düşünüyoruz ki öyle olacak. Bunun için ne gerekiyor ise biz elimizden gelen her şey ile gerek saha da, gerek tüm platformlarda Sayın il başkanımızın hizmetindeyiz elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.” 

Kaynak: Diyarbakır Söz