Yürekler ağza geldi

O sanayi sitesindeki döşemecide yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaye ekiplerinin yanı sıra, polisin TOMA'yla müdahalesi sonucu güçlükle söndürüldü.

Yürekler ağza geldi

Diyarbakır 1’inci Sanayi Sitesinde bulunan yedek parça atölyesinde elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın zorlukla kontrol altına alınarak söndürülebilindi. Yürekleri ağza getiren yangında, 6 kişi dumandan etkilendi.

ELEKTRİK KONTAĞINDAN

Yangın, Yenişehir ilçesi Sanayi Mahallesi 8’nci sokakta bulunan Diyarbakır 1’nci Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Saat 15.00 sıralarında yedek parça ve oto döşemeci atölyesinde elektrik kontağı nedeniyle meydana gelen yangın kontrolden çıkarak büyüdü.

Çıkan yangın kısa sürede büyüyerek, çevre dükkânlara yayıldı. Yangına ilk müdahaleyi esnaf yaparken daha sonra itfaiyeyle birlikte TOMA'lar da müdahale ederken, 6 kişi dumandan etkilendi.

YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ

Yangının büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Öte yandan Toma ile çok sayıda polis de güvenlik önlemleri alırken, olay yerine gelen ambulans ise dumandan etkilenenleri tedavi etti.

Yangının söndürülmesi çok sayıda itfaiye aracı ve onlarca itfaiye personelinin katılımı ile saatler süren bir çalışma ile gerçekleşirken yangında ciddi bir yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.

Öte yandan yangın söndürme işlemlerinin devam ettiği alanda merakla olayı izleyen çocukların tehlikeye davetiye çıkardığı görüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz