Tokat ille de '3' diyor
22 Şubat 2012 Çarşamba
Tokatspor'un teknik direktörü Cevdet Uzunköprü, ''Şartlar ne olursa olsun Tepecikspor maçını kazanmak zorundayız'' dedi. Uzunköprü, deplasmanda karşılaştıkları Turgutluspor maçında 0-0 berabere kaldıklarını hatırlattı.
Tokatspor'un teknik direktörü Cevdet Uzunköprü, ''Şartlar ne olursa olsun Tepecikspor maçını kazanmak zorundayız'' dedi.
Uzunköprü, deplasmanda karşılaştıkları Turgutluspor maçında 0-0 berabere kaldıklarını hatırlattı.
Turgutluspor maçında takımının sergilediği futboldan memnun olduğunu ifade eden Uzunköprü, ''Bu maçta futbolcularım 90 dakika boyunca iyi futbol sergilediler. Turgutluspor karşısında aldığımız 1 puana sevinemiyoruz. Özellikle maçın ikinci yarısında yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik sahadan galibiyetle ayrılırdık ama olmadı. 1 puan alarak Tokat'a döndük. Bu maç bizim için geride kaldı. Turgutluspor'a da bundan sonra oynayacağı maçlarda başarılar diliyorum'' diye konuştu.
‘ZOR OLACAK AMA’
Hafta sonu sahalarında Tepecikspor'u ağırlayacaklarını belirten Uzunköprü, şunları kaydetti:
''Tepecikspor maçının hazırlıklarına tesislerimizde yaptığımız antrenman ile başladık. Tepecikspor maçı bizim için çok önemli. Şartlar ne olursa olsun Tepecikspor maçını kazanmak zorundayız. Ligde kalmak adına bu maçtan 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Zor bir maç olacak çünkü Tepecikspor'un grupta hedefleri var. Taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Bizi 90 dakika boyunca desteklesinler.''
Etiketler:
Tokatspor,
|
Bu haber 132 defa okunmuştur.
| Yorumlar | |
AÇIK PENCERE
ABD TÜRKİYEYİ SURİYE KONUSUNDA FEDA EDER İKEN, BAKALIM RUSYA VE ÇİNDEN KARŞILIĞINDA NE İSTEYECEK.
17 Mayıs 2012 Perşembe |
|
|
| Copright © 2012 - Tüm hakları saklıdır. ANADOLU BASKI İŞLERİ ve GAZETECİLİK |
| Tasarım ve Programlama: |


















