
Deplasmanlı 1. Amatör ligi Play Off grubunda oynadığı iki ilçe takımını da yenerek lige iyi başlayan Ayspor maçlarda kendilerine karşı yapılan saldırıların futbola bağdaşmadığını bildirdi.
Teknik Direktör Müslüm Doğan ve yardımcı antrenör Süleyman Çetin yönetiminde çalışmalarını sürdürmeye devam ederken takımda Ömer kart cezalısı olduğu için DSİ maçında yer alamayacak, genç futbolcu Kenan’ın ise hafif sakat olduğu belirtildi.
Amaçlarının Diyarbakır’ı Deplasmanlı Kriter liginde temsil etmek istediğini belirten Doğan, " biz sahaya çıkıp en iyi şekilde futbol oynayıp maçlarımızı kazanmak istiyoruz. deplasmanda ve içerde oynadığımız maçlarda rakip takımlar agresif olmalarına rağmen biz futbolumuzdan ödün vermeyeceğiz" dedi.