Görüş Bildir

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’den Malatyalılara geçmiş olsun mesajı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, gece 02.30 sıralarında Malatya’nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’den Malatyalılara geçmiş olsun mesajı

Malatya'nın Hekimhan ilçesi Dursunlu Mahallesi'nde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından bir mesaj yayımlayan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfencki, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Gece saat 02:28'de Malatya Hekimhan İlçesi Dursunlu Mahallesi merkezli depremin ardından yine Hekimhan'ın Yayladamı ile Sarılız Mahallelerinde de artçı depremler yaşanmıştı.

Kuluncak'ın Karaçayır Mahallesinde meydana gelen artçı depremler sonrası bir açıklama yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, "Depremden etkilenen tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyorum. Can kaybının olmaması hepimiz için sevindirici bir haber" ifadelerine yer verdi. Tüfenkci ayrıca deprem sırasında duvardan düşen parçaların başına isabet etmesi sonucu yaralanan 7 yaşındaki Berk Keçeli'ye de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi