Görüş Bildir

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkçi'den "Yeni Şafak" ziyareti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkçi "Yeni Şafak"ı ziyaret etti; Yeni şafak ve Yeni Akit gazetelerine yapılan saldırılara- bu dönem çok önem verdi. Öncelikle basın medyaya teşekkür ediyoruz. Sadece Yeni Şafak değil bütün basın ve medyaya yapılan saldırıları devamlı Yeni Şafak ailesi olarak kınadık" diye konuştu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkçi'den
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkçi "Yeni Şafak"ı ziyaret etti; Yeni şafak ve Yeni Akit gazetelerine yapılan saldırılara- bu dönem çok önem verdi. Öncelikle basın medyaya teşekkür ediyoruz. Sadece Yeni Şafak değil bütün basın ve medyaya yapılan saldırıları devamlı Yeni Şafak ailesi olarak kınadık" diye konuştu. 


HİÇBİR ZAMAN YILMADIK


Bakan Tüfenkçi devamla; "Şu anda da yapılan saldırıları kınıyoruz. İnşallah bundan sonra bunlar olmayacaktır. Bunlar bizi yıldıramaz. Yolumuzdan döndüremez. Yeni Şafak ve Yeni Akit aynı şekilde Türkiye'nin çimentosudur. Birleştiricisidir. Biz bu tür saldırılardan hiçbir zaman yılmadık. Yılmayacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Türkiye'nin birlik ve beraberliği için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız. “ dedi. 
Bir basın mensubunun "tehdit alıyor muydunuz?" sorusuna Albayrak “Yeni Şafak'a bu tür gerek telefon gerekse mektuplar geliyor. Devamlı tehditler yapılıyor ama biz bu tehditleri dikkate almıyoruz. Biz bizim yaptıklarımızın doğru olduğuna inanıyoruz. Bizim kimleri rahatsız ettiğimiz belli şu anda. Türkiye'de özellikle rahatsız edilen kesimler şu anda Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyen dış güçlerle beraber çalışan kurum ve kuruluşlar. Gayri meşru kuruluşlar olduğunu bildiğimiz için rahatsız değiliz. Önemli olan bizim yayınlarımızdan Türkiye'nin rahatsız olmamasıdır. Rahatsız olanlar Türkiye'nin büyümesini ilerlemesini istemeyen dış güçlerdir. “ şeklinde cevap verdi. 


DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi