Görüş Bildir

4 Büyükler Salon Turnavası'nda Murat Boz Sosyal medyayı adeta 2'ye böldü

TV8 ve NTVSPOR çalışanları 4 Büyükler Salon Turnavası'nın final müsabakası akşamına damgasını vuran sporcu Murat Boz oldu. TV8 elemanları grubunda yer alan Murat Boz, golleri ardı ardı ardına sıraladı

 4 Büyükler Salon Turnavası'nda Murat Boz Sosyal medyayı adeta 2'ye böldü

TV8 ve NTVSPOR çalışanları 4 Büyükler Salon Turnavası'nın final müsabakası akşamına damgasını vuran sporcu Murat Boz oldu. TV8 elemanları grubunda yer alan Murat Boz, golleri ardı ardı ardına sıraladı

TV8 ve NTVSPOR çalışanları 4 Büyükler Salon Turnavası'nın final müsabakası öncesinde gösteri maçı yaptı.

Murat Boz, Acun Ilıcalı, Alp Kırşan, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi isimlerin bulunduğu TV8 ekibi, NTVSPOR'u 11-3 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Ünlü şarkıcı Murat Boz maçta attığı müthiş golle izleyicilerden alkış aldı.

TV8 takımında forma giyen Murat Boz, sahnelerin ardında sahada gösterdiği performansla da etkilemeyi başardı. Takımının tam 6 golünün altına imza atan Murat Boz hem maça hem de sosyal medyaya damga vurdu.

Murat Boz kısa sürede Twitter'da Trend Topics listesinin zirvesine yerleşti...

@EylemYksekk

Murat Boz'un yapamadığı hiçbir şey yokmuş, bu gece anlamış olduk.

‏@ayselicyln Beyler Murat Boz ortada çıta bırakmadı, kendinizi artık Allahu Ekber dağlarından atabilirsiniz

@imdatkz1

Murat Boz belki gol atmadık ama bizimde gol atan bi gülüşümüz var.

@REDDIYEE Oğlum sana küçükken ya POPÇU ya TOPÇU ol demediler mi? Niye gidip ikisinidi birden oluyorsun Murat Boz

‏@enivicivoqe

Murat Boz hem yakışıklı hem karizmatik hem başarılı hem zengin hem ünlü hem iyi futbol oynuyor. Bir şeyin de kötü olsun be kardeşim, yeter be!

‏@Ceeerri

Murat Boz'da eksik hiçbirşey yok valla

@dileekdumann

@mustafaerkut Fakat Murat Boz ve sol ayağı

@Bbbbeeerrk

Murat Boz, ulan adam İngiltere'de doğsa potansiyel David Beckham, direkt Sir olurdu. Türkiye'de anca Murat Boz oldu işte, şans.

@o_Onurunuz

Bu devirde ya popçu olucan ya da topçu diye bir söz vardı ya hani; Murat Boz ikisini de olmuş, hakkımı yiyor

Murat Boz kimdir

Türk şarkıcı ve söz yazarı. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu ve farklı müzik ödülleri kazandı. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisinin karşısına çıktı ve bu EP'de yer alanaynı adlı şarkısı Türkiye resmî listesinde beş numaraya kadar yükseldi. 2009 başında ikinci stüdyo albümü Şans'ı yayımladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarına klip çekti. 2010'da "Hayat Sana Güzel" single'ını satışa sunduktan sonra, Mayıs 2011'de üçüncü stüdyo albümüAşklarım Büyük Benden'i yayımladı. Albümdeki "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" şarkıları Türkiye'de bir numaraya yerleşti. Şarkıcı, 2013 yılında "Vazgeçmem" single'ını tanıttı. Kasım 2014'te, Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı Hadi İnşallah vizyona girdi.

Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. O Ses Türkiyeprogramının 2011-14 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında üç Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü bulunmaktadır. Tekrardan O Ses Türkiye programında jürilik yapmaya başlamıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir