Analar ve Anneler son bölüm ! 7. bölüm fragmanında herkesi şok eden sahne! Mustafa ve Kader'in önündeki engel

ATV' nin henüz yeni başlayan dizisi Analar ve Anneler, tarihe yeşil ışık yakmaya devam ederken, 3 Aralık Perşembe Analar ve Anneler 7. bölüm de neler olacak diye meraklı bekleyiş devam ediyor. Analar ve Anneler yeni bölüm fragmanı ve Analar ve Anneler son bölüm özeti kaçıranlar için detayda. 3 Aralık Perşembe Analar Ve Anneler 7. Bölümde Neler Oluyor Şoke Eden karşılaşma

 Analar ve Anneler son bölüm ! 7. bölüm fragmanında herkesi şok eden sahne! Mustafa ve Kader'in önündeki engel

ATV' nin henüz yeni başlayan dizisi Analar ve Anneler, tarihe yeşil ışık yakmaya devam ederken, 3 Aralık Perşembe  Analar ve Anneler 7. bölüm de neler olacak diye meraklı bekleyiş devam ediyor.  Analar ve Anneler yeni bölüm fragmanı ve  Analar ve Anneler son bölüm özeti kaçıranlar için detayda.

Senaryosunu Berkun Oya'nın yazdığı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosunda Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın yer aldığı dizinin 7. bölüm fragmanı büyük ilgi gördü.

Analar ve Anneler 7. yeni bölümü ile 3 Aralık Perşembe  saat 20:00'da ATV ekranında..

ANALAR VE ANNELER SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zeliha cezaevinden çıkar. Mahkum olarak geçirdiği beş sene, Zeliha'yı çok daha korkusuz ve güçlü kılmıştır. Oğlu Murat'ı bulmak için doğruca Neriman'ın evine gider. Yıllar sonra Zeliha'yı karşısında gören Neriman, vicdanıyla son kez hesaplaşmak zorunda kalacaktır. Kader, geçen beş yıl içinde Murat'ı evladı bellemiş, hayata Murat sayesinde tutunmuştur. Zeliha'ya zamanında kendi elleriyle Murat'ı teslim etmek istemiş olsa da artık evladından ayrılmayı asla göze almayacaktır. Tahsin ise esrarengiz bir kimlikle karşımızdadır geçen beş senenin sonunda ve Zeliha'yı Tahsin'le ilgili büyük bir sürpriz beklemektedir.

 OYUNCULAR

Polis Ayhan - Okan Yalabık Kimdir?

Karanlık bir karakter olan Polis Ayhan ise Zeliha'nın kaderinde önemli bir rol oynayarak dengelerin değişmesine neden olacak.

Okan Yalabık; 13 Aralık 1978, İstanbul doğumludur. Balıkesirli bir ailenin çocuğu olarak, 1978 yılında İstanbul'da doğdu. 1993 yılında Cengiz Deveci'yi kendi lisesinde çalıştırıcılığa davet ettirerek ve Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu'nun kurulmasına önayak olmuştur. Birçok amatör grupta çeşitli görevler üstlendi. 1997 yılında İst. Üniversitesi devlet konservatuvarı tiyatro bölümünü kazandı. 1998 yılından beri Kenter Tiyatrosu’nda ‘Martı’, ‘Nükte’, ‘Sırça Kümes’, ‘İnishmorelu Yüzbaşı’ oyunlarında rol aldı. Bir diğer taraftan da ‘Gülüm’, 'Kolay Para’ adlı sinema filmlerinde ve `Yılan Hikayesi`, `Serseri` `Hatırla Sevgili` adlı tv dizilerinde rol aldı. Okan Yalabık ayrıca Uncharted 3 oyununun Türkçe dil seçeneğinde ana karakter Nathan Drake'i seslendirmiştir.

Son olarak Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Pargalı İbrahim Paşa rolüne can verdi. Dizide rol gereği boğulmak suretiyle öldürüldü ve 82. bölümde diziden ayrıldı. Ancak dizide sonraki bölümlerde Senaryo anlatıcısı (dış ses)olarak bulundu.

Zeliha - Sinem Kobal Kimdir?

Zeliha üniversite öğrencisi, evli bir genç kadın...

Sinem Kobal; 14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TV'de yayınlanan Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.

Kaynak: Diyarbakır Söz