Görüş Bildir

Cem Yılmaz 'Ali Baba ve 7 Cüceler' i tutmayınca periscope'den konserli reklamını yaptı

Perscope zincirinde Cem Yılmaz 'Ali Baba ve 7 Cüceler' konseri ile damgasını vurdu. Cem Yılmaz'a Periscope konseri sırasında Ali Baba ve 7 Cüceler'deki rol arkadaşı Zafer Alagöz, Ozan Güven ve Özkan Uğur'da eşlik etti.

 Cem Yılmaz 'Ali Baba ve 7 Cüceler' i tutmayınca periscope'den konserli reklamını yaptı

Perscope zincirinde Cem Yılmaz 'Ali Baba ve 7 Cüceler' konseri  ile damgasını vurdu.  Cem Yılmaz'a Periscope konseri sırasında Ali Baba ve 7 Cüceler'deki rol arkadaşı Zafer Alagöz, Ozan Güven ve Özkan Uğur'da eşlik etti.

Cem Yılmaz, gişe şoku yaşadığı haberlerine inat bir hayli keyifli! Yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği son filmi Ali Baba ve 7 Cüceler ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Cem Yılmaz, bu kez periscope yayınıyla gündeme geldi. Ünlü komedyen 1 haftada 823 bin kişi tarafından izlenen Ali Baba ve 7 Cüceler'de Zafer Alagöz ile düet yaptığı 'Neyleyek' şarkısını bu kez Periscope'te seslendirdi. Adeta Periscope'te canlı konser veren Cem Yılmaz'a yine Zafer Alagöz eşlik etti ancak ikili bu kez yalnız değildi. Neyleyek şarkının asıl sahibi İrade İbrahimova ve oyuncu arkadaşları; Ozan Güven ve Özkan Uğur da vardı.

ESPRİYİ PATLATTI

Periscope yayını için toplanan grup, Ali Baba ve 7 Cüceler filminin çok sevilen Azerice şarkısı Neyleyek'i söyledi. Canlı yayın, Cem Yılmaz'ın ofisinde bulunan bir masadan yayınlandı. Ünlü komedyen, "Bugün ofisimizde İrade İbrahimova ile birlikte şarkı söyleyeceğiz" diyerek yayını başlattı. Cem Yılmaz'a yöneltilen, her filmde aynı oyuncuların rol aldığına dair eleştiriler de canlı yayından nasibini aldı. Ünlü komedyen eleştiride bulunanlara atıfta bulunarak yayında "Yine aynı adamlar" esprisini yapınca, grup kahkahaya boğuldu.

ALİ BABA VE 7 CÜCELER KONUSU

Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz'ın hem yazıp hem yönettiği 4. film olma özelliğindeki Ali Baba ve 7 Cüceler, bahçe süsü olarak cüceler tasarlayıp satan Ali Şenay ve kayınbiraderi İlber'in başına gelen absürd olaylı anlatıyor. Zafer Algöz, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin, Çetin Altay, Irina Ivkina'nın başrollerini paylaştığı Ali Baba ve 7 Cüceler hikayesi, iç pazardaki girişimlerinde başarısız olup, Şenay Cüccaciye markası atında kurumsallaşıp yurt dışına açılmak isteyen ikilinin soluğu Sofya'da düzenlenen bir bahçe fuarında almasıyla başlar. Tamamen tesadüf bir yanlış anlaşılma sonucu büyük mafya lideri Boris Mancov'un adamlarına bulaşan Şenay ve İlber, kendilerini kedi-fare oyununu andıran bir insan avının göbeğinde bulurlar! Karşılarına çıkan Tayanç Pakça, Veronika ve Kenan Memedov gibi nev-i şahsına münhasır karakterlerle maceraları da renklenecektir.

CEM YILMAZ KİMDİR?

23 Nisan 1973'te İstanbul'da doğan Cem Yılmaz, Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirmiştir. Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başlayan usta komedyen, ilk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirmiştir. Toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıkan sanatçı, sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam etirmiş; Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi büyük markaların yer aldığı firmalar için başarılı reklam kampanyalarına imza atmıştır. Özel yaşamıyla da sık sık gündeme gelen Cem Yılmaz, 2012'de Ahu Yağtu ile evlenip 31 Aralık 2013'de resmen boşanmıştır ve bu evlilikten Kemal adında bir oğlu vardır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir