Görüş Bildir

Sivri dilli şovmen Okan Bayülgen ile Dada Dandinista 28 Kasım konukları kimler? Dadaseyirci başvuru

Sivri dilli şovmen Okan bayülgen' in sunumu ile yeni sezona başlaması gereken Dada Dandinista ne zaman yeni sezona merhaba diyecek? Okan Bayülgen ile Dada dandinista, 28 Kasım 2015 konukları kimler? 28 kasım 2015 cumartesi Ünlü televizyoncu 'Okan Bayülgen' ile 'Dada Dandinista'nın bu haftaki konukları kimler?

Sivri dilli şovmen Okan Bayülgen ile Dada Dandinista 28 Kasım konukları kimler? Dadaseyirci başvuru

Sivri dilli şovmen Okan bayülgen' in sunumu ile yeni sezona başlaması gereken Dada Dandinista ne zaman yeni sezona merhaba diyecek? Okan Bayülgen ile Dada dandinista, 28 Kasım 2015 konukları kimler? 28 kasım 2015 cumartesi Ünlü televizyoncu 'Okan Bayülgen' ile 'Dada Dandinista'nın bu haftaki konukları kimler?  28 kasım 2015 cumartesi Ünlü televizyoncu 'Okan Bayülgen' ile 'Dada Dandinista'nın bu haftaki konukları kimler?

Okan Bayülgen ile 'Dada Dandinista'nın bu haftaki yeni bölüm konukları Beyza Durmaz, Rober Hatemo, Hakan Yılmaz, Hande Subaşı,Turgut Tunçalp ve Eylül Öztürk.

Okan Bayülgen ile Dada Dandinista cumartesi star tv'de. www.dadaseyirci.com adresindeki seyirci başvuru formunu doldurarak Dada dandinista'ya seyirci olma şansı yakalayabilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir