Görüş Bildir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. son bölümünden sonra herkes Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye merak etti .İşte detaylar

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İZLE

Yeni sezonda tam sürat yoluna devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. bölüm özetinden sonra  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 42. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümde neler olacağı mrak edildi. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ve  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm özeti haberimizde olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır'ın eski aşkı ortalığı karıştırıyor. Meryem ve Hızır'ın aşkı başlarına gelen son olayla bir kez daha sınanmıştır. Düşmanlarının yapmak istediklerinin aksine, her felaketten sonra birbirlerine daha sıkı sarılır Çakırbeyli çifti. Aile biraz olsun toparlandığında sıra yarım kalan bir meseleyi halletmeye gelir. İlyas ve Esra'yı evlendirmeye… Beklenen düğünün gecesinde gelişen olaylar ve karşılaşılan acı sürprizler herkesin tadını kaçıracaktır. En çok da Meryem'in...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. Bölüm Tamamı İzle!

EŞKİYA DÜYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ 42.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Dizide geçtiğimiz hafta İlyas ve Esra dünya evine girdi. Yeni bölümde ise Hızır'ın verdiği Alparslan'ı öldürme kararı şaşkınlık yarattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Alparslan'ın Hızır'a ihanet ettiği ortaya çıkıyor. Hızır bu durum karşısında Alparslan'ın kalemini kırıyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meryem ve Hızır'ın aşkı başlarına gelen son olayla bir kez daha sınanmıştır. Düşmanlarının yapmak istediklerinin aksine, her felaketten sonra birbirlerine daha sıkı sarılır Çakırbeyli çifti. Aile biraz olsun toparlandığında sıra yarım kalan bir meseleyi halletmeye gelir. İlyas ve Esra'yı evlendirmeye… Beklenen düğünün gecesinde gelişen olaylar ve karşılaşılan acı sürprizler herkesin tadını kaçıracaktır. En çok da Meryem'in... Hızır'ın eski aşkı Ceylan'ın ortaya çıkması onun için tehditlerin en büyüğüdür. Birbirlerinin arkasından iş çevirmekten geri duramayan masa üyeleri bu kez birlik olup ortak düşmanlara karşı savaş açacaklardır. Hainlerin cezası kesilirken Alparslan'ın büyük sırrının ortaya çıkması da an meselesidir. Hızır Çakırbeyli'nin ihanetin hiç bir türlüsüne tahammülü yoktur. O'nun kurallarına göre "ihanet eden ölür".

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir