1 Aralık Reyting Sonuçları (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Aşk Yeniden, O Ses Türkiye, Mayıs Kraliçesi)

1 Aralık Salı Reyting sonuçları büyük merakla bekleniyor. ATV, Fox TV, TV8 ve Show TV’nin reyting pastasından en büyük payı almak için programlarıyla karşı karşıya gelişi izleyiciyi ekrana kilitledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin birinciliği kaptırmayacağı şüphe götürmezken, ardından gelecek olan programlar belirsizliğini koruyor. İşte 1 Aralık 2015 Salı Reyting sonuçları detayları…

1 Aralık Reyting Sonuçları (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Aşk Yeniden, O Ses Türkiye, Mayıs Kraliçesi)

ATV; Hızır Çakırbeyli’nin zor kararlar vereceği Meryem ve Nazlı’nın ölmediği, Ünal Bey’in kızının Alpaslan tarafından kaçırıldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü izleyicileri yine ekrana kilitledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin her bölümünde olduğu gibi 1 Aralık reytinglerinde de birinci olması bekleniyor.

Show TV; Yayınlandığı ilk günden beri belli bir izleyici kitlesi oluşturan ve reytinglerde de yükselmek isteyen başarılı drama dizisi Mayıs Kraliçesi 4. Bölümü ile 1 Aralık reytinglerde başarılı olabilecek mi?

Fox TV; Aile içi şiddetin eksik olmadığı, komedinin tavan yaptığı, kavga gürültünün eski olmadığı müthiş fenomen dizi Aşk Yeniden son bölümüyle izleyicisini ekrana bağladı. 1 Aralık reyting sonuçlarında Aşk Yeniden dizisinin kaçıncı olacağı büyük merak konusu.

TV8; Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’den ekranlara gelen O Ses Türkiye yarışması izleyenleri hem güldürdü hem de kulakların pasını sildi. Gökhan&Hakan Özoğuz, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Hadise gibi dev isimlerin jüri koltuğunda oturduğu ve yarışmaya gelen yarışmacıları kendi takımlarına kazandırmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştığı O Ses Türkiye 1 Aralık bölümü izlemeye değerdi hakikaten. O Ses Türkiye’nin 1 Aralık reyting sonuçlarında kaçıncı olacağı bilinmezken, üst sıralarda olması bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz