Görüş Bildir

19 yıl sonra büyük buluşma! Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar yeniden bir arada

19 yıl önce boşanan ünlü komedyen, sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil ile Kiralık Aşk Dizisi’nin Neriman’ı Nergis Kumbasar, yıllar sonra yeni bir reklam filminde buluşuyor.

19 yıl sonra büyük buluşma! Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar yeniden bir arada

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar, kendilerini aynı reklamda buluşturmak isteyen yapımcılara sonunda olumlu yanıt verdi.

1995-2006 yılları arasında evli kalan ve bu evlilikten Yasmin adında bir de kızları olan çift, yakında yeni reklam filmi için birlikte kamera karşısına geçecek. Boşanmış olmalarına rağmen dostlukları devam eden Erbil ve Kumbasar’a, mutlu aile tablosu çizecekleri bu sürpriz proje için astronomik bir ücret teklif edildiği ileri sürüldü.

Son bir ayda beş ayrı reklam için teklif alan, sonunda bunlar arasından kendilerine en cazip olanını seçen iki ünlü oyuncu, reklamda karı-kocayı canlandıracak. Anlaşma sağlandığı takdirde söz konusu reklamda kızları Yasmin de onlara eşlik edecek.

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar, geçtiğimiz gün bir araya gelerek yeni reklam filminin ayrıntılarını konuştu. İkili, toplantı sonrası bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi